fredag 17 juni 2011

Kulturskolan tar sommalov!

Igår var all personal på Kulturskolan hemma hos mig för den traditionella utvärderingsdagen. En gång är ingen gång, två gånger är en tradition :) Vi satt i mitt uterum och varvade utvärderings- och visionstankar med gott fika från Annas hembageri. Sämre kan man faktiskt ha det!

Vi kunde konstatera att vi haft ett drygt 40-tal konserter och uppträdanden under året, en magnifik siffra för vår lilla verksamhet. Dessutom pratar vi inte endast kvantitet utan dessutom kvalitet. Många barn och ungdomar har fått ta del av härliga upplevelser och ett rikt fritidsliv, tack vare Kulturskolan och våra duktiga lärare.

Nu tar vi sommarlov och återkommer i augusti med nya friska tag. Vårt stora EU-projekt PUFFIMOK ska avslutas, verksamheten ska ytterligare förbättras, så ock lokaler och utrustning. Samarbetet med grundskolan ska stärkas och vår förhoppning är att på något sätt finnas med på ett hörn i Skapande skola. Å så väntar jämställdhetsprojekt som ska bli mycket spännande.

Men nu önskar jag, i rollen som kulturskolechef, alla en riktigt skön sommar! Å i väntan på hösten kan du gå med i vår nya facebook-grupp Gnesta kulturskola så missar du inget av det som händer på Kulturskolan i höst!

onsdag 8 juni 2011

Finfint med extra allt!

Sakta, men säkert, håller jag på att kravla mig upp ur utmattningsträsket. Det är en hiskeligt seg historia, men det går. Sakta, sakta. Och framåt.

Jag är djupt tacksam över alla kramar, telefonsamtal, besök, blommor, sms och mail. Det är liksom extra allt av allting, ingen ände på all omtanke jag omges av. Det är så fantastiskt fint och ger mig sån styrka till att häva mig upp ur eländesträsket.

Snart är jag, med många goda vänners hjälp, uppe på fast mark igen. TACK, alla fina ni, för puttningshjälpen!!!


Fantastisk omtanke från några som mest av allt behöver det själva...


Tack, Taina! Jag ska träna på den här posen ;)